Välkommen till våran otroligt sicko sköna blogg. Alla som gillar att sliche är såklart aktiva i våran blogg och kom ihåg vi uppdaterar dagligen om alla våra extremt sköna händelser.


KG OCH SICKAN HÄLSAR ALLA VÄLKOMNA!

tisdag 24 februari 2009

nice?

Yesmednice! Idag var jag i backenjao och drog ett fett längdhopp och bröt knäet sen ramla jag och dog . men efter det körde jag seriiöst och drog lite 720's och massa annat nice ^^ just nu sitter jag och chillar musik och snacker med KGtheman på msn men han är lite emo så han skriver typ inget :( img är det skola som är grymtjävlafettmedsmörnice ! Ska snart ta en dusch och efter det slå på ett avsnitt Eureka.. i helgen ska kanske jag och kgtheman filma lite mer material till go teasern (galen tease).. Men nu ska jag sliche rent så vi får höras !
// Sickantheman

Jååå mennee

Aha.. sickantheman har klagat på att jag aldrig skriver så..
Kom just hem från sickoträningen sjukt skönt. Har lite ont i benen bara :( Ska iaf ner och duscha nu å sliche rent lite såååå. // KGtheman

Yeah

Okej det var ett tag sen vi var aktiva. Så tänkte skriva ett ganska skönt inlägg.

Så här är det. I helgen var jag på basket matcher uppe i skogen arvidsjaur eller hur man skriver det.. vi hade 3 matcher och förlorade alla tre.(men det gick bra för mig för mitt knä pajjade inte så mkt så kunde spela alla matcherna :D) På hemvägen åkte jag tåg hem så det var ganske sköning. Och direkt när jag kom hem for jag till emmsho. :)

För övrigt ska jag och Sickantheman typ fara till backen och göra klart våran teaser snart. så ge inte upp hoppet!

Ska sliche rent nu så Peace, // KGtheman